вівторок, 23 липня 2013 р.

До уваги керівників ШКП. Умови і правила проведення конкурсу

КОНКУРС «Найактивніший Шкільний клуб підприємництва»

І-й Всеукраїнський конкурс «Найактивніший шкільний клуб підприємництва» на найкращу роботу ШКП в рамках реалізації польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва - 2» ініційований партнерами проекту Осередком розвитку освіти (м. Варшава РП) та Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти за сприяння та фінансування «Польської закордонної допомоги» за посередництвом МЗС РП у 2013 році.

Мета Конкурсу - підвищення обізнаності школярів у сфері підприємництва, формування підприємливих рис та розширення знань у сфері підприємницької діяльності, формування навичок орієнтування на сучасному ринку праці, виховання громадянської позиції та впливу на якість життя у контексті європейських стандартів. Заохочення учнів школи до проведення спільних заходів з місцевою громадою.

У Конкурсі можуть брати участь усі учасники ШКП.

Конкурс проводиться з 15 до 30 вересня 2013 року.

Правила проведення І-го Всеукраїнського конкурсу «Найактивніший Шкільний клуб підприємництва» у рамках польського-українського проекту «Шкільна академія підприємництва» у 2013 р. - http://live.sae-ukraine.org.ua/page/najaktivnishij-shkilnij-klub-pidpriyemnictva/


Щиро Ваші, Леся Києнко-Романюк, Ірина Мацієнко

1 коментар:

  1. Гарна новина :)! Конкурс є актуальним та цікавим, він стимулюватиме роботу учасників ШКП,адже є до чого прагнути. Сподіваємось на досконалу конкуренцію :)))

    ВідповістиВидалити