вівторок, 25 лютого 2014 р.

ВІЧНА ПАМЯТЬ І СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ


Бершадська ЗОШ №3

МАЛЕНЬКА ШКОЛА ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ: Заняття № 23 від 18.02.2014: Заняття на тему:   " "Економіка бізнесу. Витрати виробництва. Собівартість продукції.Вибір ціни продукції (послуги). "
Ключові питання:
  •  Початкові, капітальні й поточні витрати.
  •  Постійні та змінні витрати виробництва. 
  •  Види цін, скидки, надбавки до ціни.

неділю, 16 лютого 2014 р.

Гімоназія №23 Вінницької міської ради

Заняття 12.02.2014. Вправа "Ідеї щодо фірми - звідки їх брати"

    На занятті учасники розглядали ідеї щодо створення фірм. Пропозиції були різноманітними. Кожна група представляла свої проекти. Намагалися вирішувати проблеми інших людей, реалізовувати свої мрії та фантазії, поєднувати кілька задумів у один.

Гімназія №23 Вінницької міської ради

Вправи для розвитку творчого мислення.

Створення геніальних текстів, розробка проекту чи просто генерування ідей - не легка справа. До Вашої уваги 5 простих вправ на розвиток креативного мислення. Просто повторюйте їх кожного дня!
1. Дві випадковості. Візьміть тлумачний словник і навмання виберіть два випадкових поняття. Просто ткніть пальцем в будь-які сторінки. Зіставте їх, спробуйте знайти між ними щось спільне. Придумайте божевільну історію в яку і помістіть вигаданий взаємозв’язок. Подібна вправа відмінно тренує мозок.

пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Бершадська ЗОШ №3

МАЛЕНЬКА ШКОЛА ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ: Заняття №22 від 11.02.2014:
Заняття на тему  "Людина творець власної долі".   На цьому занятті учасники з'ясували,  що доля людини,  у першу чергу, залежить від ...
Читайте на стрінці блогу ШКП http://bershad3.blogspot.com/2014/02/22-11022014.html

Бершадська ЗОШ №3

МАЛЕНЬКА ШКОЛА ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ: Заняття №21 від 04.02.2014: Заняття з елементами тренінгу "Здібності, професійна придатність". Як завжди зустріч була результативною.
Детальніше на сторінках блогу ШКП http://bershad3.blogspot.com/2014/02/21-04022014.html
   

Секрет успіху

Один француз переїхав до Америки і зайнявся там оптовою торгівлею французькими винами. Його фірма процвітала, росла і стала дуже знаменитою.
До 25-річного ювілею фірми він влаштував велике свято, на яке були запрошені численні почесні гості та журналісти. Один із них задав йому доволі каверзне питання:
- Вам удалося організувати свою справу, в роки світової економічної кризи поставити фірму на ноги і розширити її. У чому секрет Вашого успіху?
- Ви будете наді мною сміятися, - відповів француз, - якщо я вам це скажу. У перші роки після мого приїзду до Америки моє знання англійської було таким поганим, що я зовсім не міг читати газети. Тому я абсолютно нічого не знав про кризу.

Два шляхи до щастя

Мудреці давнини знали: тільки два шляхи ведуть до щастя.
Перший із них - Шлях Каменя - шлях відмови від усіх бажань.
Другий - Шлях Троянди - шлях досягнення всіх бажань.
Ми обрали другий шлях.
Ти з нами?

Вітаємо з Днем святого Валентина!


четвер, 6 лютого 2014 р.

НВК: ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія №23 Вінницької міської ради

Заняття 05.02.2014. Фабрика іграшок.

      Учасники "працювали" на фабриці іграшок. Спочатку виготовляли іграшки, потім їх рекламували. На занятті навчились обчислювати витрати, доходи та прибутки. Розглянули умои та фактори, які впливають на величину прибутку, оскільки метою було максимізувати їх.
    Як завжди, заняття пройшло на позитиві. Отримали багато гарних емоцій, цікавої інформації.

Бершадська ЗОШ І-ІІІ ст. №3

Про діяльність Шкільного клубу підприємництва у пресі