пʼятницю, 30 січня 2015 р.

Професійна компетентність педагога в управлінні навчально-виховним процесом

З 2012 року Вінницький інститут ПОПП (кафедра методології та управління освітою) готує тренерів програми МОН України "Дорослішай на здоров'я". За 3 роки Свідоцтво педагога-тренера отримали понад 200 педагогів та психологів навчальних закладів області.
                                                  
І знову 5 днів (23-27 січня 2015 року) з 9-ої до 17-ої години працювали практичні психологи та соціальні педагоги у стінах Вінницького ОІПОПП. Вчилися формувати у підлітків відповідальність за зміцнення і збереження репродуктивного здоров'я. Цього разу вміння педагога-тренера програми "Дорослішай на здоров'я" та Свідоцтво і навчально-методичні матеріали отримали 27 учасників.
                                                            
З групою працювали тренери:
Києнко-Романюк Леся Анатоліївна – доцент, к. пед. наук, доцент кафедри методології та управління освітою Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, координатор програм сприяння здоров’ю у Вінницькій області (тел. 067-7677960, e-mail:krlesya@ukr.net).
Петрова Лариса Олександрівна – психолог-методист, практичний психолог Вінницького міжшкільного навчально-виробничого комбінату, тренер-консультант програм сприяння здоров’ю у Вінницькій області (тел. 067-3156990, e-mail: petrova.larisa65@mail.ru).

Немає коментарів:

Дописати коментар