суботу, 15 червня 2013 р.

Їдемо з Рівного :)

Досить швидко минули чотири дні. Їдемо додому. Учасники повні вражень і нових ідей. Вдалось зануритись у роботу, напрацювати дванадцять тем засідань клубу, розробити сценарії перших восьми занять з чотирьох тем. З'сувати методику роботи з старшокласниками в клубі. Розробити стратегію та тактику діяльності Шкільного клубу підприємництва.
Група учасників з Вінниччини в  захопленні від професіоналізму польських тренерів (Катажини Кошевської та Йоланти Чайковської), закохані у їхню роботу та людські якості (щирість, відкритість, вміння розуміти і підтримувати).
Їдемо з позитивними емоціями, уміннями і навичками щодо організації діяльності ШКП, з відчуттям впевненості у своїх силах та можливостях створення і розвитку Шкільної академії підприємництва в Україні.
Л.Києнко-Романюк, І.Мацієнко.

7 коментарів:

  1. Відповіді
    1. З поверненням! Бажаю вдома гарного відпочинку і гарної роботи ;)

      Видалити
    2. Благодарю! И Вам продуктивности с наслаждением от роботы!

      Видалити
  2. Ви просто молодці! Стільки всього встигли! Так тримати!
    А також, дякуємо за плідну співпрацю!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, згодна, працьовиті зібрались керівники ШКП :) Теж хочемо побажати їм: так тримати!

      Видалити
  3. Шановні вінничани! Беремо на озброєння: "напрацювати дванадцять тем засідань клубу, розробити сценарії перших восьми занять з чотирьох тем". У нас цей семінар 27-30 червня. Для нас це також актуально. Олег.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дорогі полтавчани, дякуємо за високу оцінку наших старань! Команда лідерів працювала дуже натхненно, прямо як ми у Польщі. Вміли і попрацювати, і відпочити. Обійшли в Рівному усі музеї, які встигли ;) Дуже гарний музей бурштину! Вам бажаємо гарної праці на своє та загальне благо! Будемо триматися разом. До зв'язку. Леся.

      Видалити