середу, 13 листопада 2013 р.

До уваги керівників ШКП. Вимоги до блогів.

Шановні керівники Шкільних клубів підприємництва!  
Повідомлення, що наведене нижче, стосується конкурсу для ШКП другого етапу реалізації проекту (2013 р.). Прочитайте його і врахуйте в оформленні блогів. Приведіть свої блоги у відповідність до вимог. Бажаємо гарного настрою, натхнення і перемоги!

У жовтні відбувся конкурс на найактивніший шкільний клуб підприємництва. Цей конкурс проводився в тих областях, які почали свою роботу в проекті у 2012 році.
18 жовтня розпочнеться конкурс для ШКП областей, що розпочали роботу у 2013 році. 
Переможці нагороджуватимуться призами. Ці призи обласні координатори отримають під час заключної конференції у Польщі і привезуть їх переможцям з області.
На жаль, стан блогів частини клубів залишає бажати кращого.
1. Не всі клуби мають функціонуючі блоги;
2. Не на всіх блогах є логотипи: проекту, Польської Допомоги та інформація про фінансування проекту, а це є важливою умовою участі.
 логотип проекту
логотип Польської Допомоги
 інформація про фінансування:  
Проект співфінансується у рамках Програми польського співробітництва для розвитку МЗС РП 2013
3. Не на всіх блогах є закладки: "Статут", "Наші плани", "Наша команда" та ін. За зразок надсилаємо посилання на один із блогів ШКП Львівської області. http://llm-menegement.blogspot.com/
4. Також не всі ШКП мають свій логотип. Логотип ШКП має відображати цілі та діяльність клубу.
В кожній області буде проходити голосування за найкращий логотип, а в Польщі, під час конференції, методом голосування обереться найкращий логотип з усіх.
Для того, щоб клуб та його логотип могли взяти участь у голосуванні, треба, щоб і сам блог відповідав критеріям проекту.
Тож просимо Вас, як керівників ШКП, довести цю інформацію до членів Ваших ШКП та прослідкувати, щоб ШКП Вашого закладу мав блоги та, щоб вони були "живі" і у належному стані.

З наступного тижня конкурс має початись та завершитись до 30.11. То ж Ваші клуби мають час до кінця тижня.

Щиро Ваші, Леся Києнко-Романюк та Ірина Мацієнко.

Немає коментарів:

Дописати коментар