суботу, 29 березня 2014 р.

Вінницький міжшкільний навчально-виробничий комбінат

Шкільна академія підприємництва2. Вінницький міжшкільний навчально-виробничий комбінат:

Свято професійної майстерності! 

Ми довго готувались до цього конкурсу і ось цей день настав. Члени нашого клубу вибороли призові місця та отримали нагороди. А головне ми переконались  в своїй майстерності та своїх вміннях.






3 коментарі:

  1. Это вообще не в какие ворота. Зачем показывать чем занимаются ученики на досуге или во время занятий учебного заведения? Полный бред. Рад за будущих поваров - научились готовить.Фотки яркие, конечно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Станіславе, дякуємо Вам за щиру реакцію та висловлену власну думку. Ми вважаємо інакше. Учасники Шкільного клубу підприємництва "Економікус" прийняли участь у святі-конкурсі професійної майстерності, показали високий рівень, довели свою здатність бути конкурентноспроможними, а це важлива якість підприємливої людини. Адже підприємець має бути здатним не лише організувати справу, але й витримати змагання з конкурентами і залишитись найкращим.

      Видалити
  2. Так, це конкурс професійної майстерності! Для учнів МНВК - це завжди свято! Бути професіоналом своєї справи - завдання кожного учасника клубу. Що ж вони навчились? В школі рівень знань і підготовки можна перевірити під час олімпіади з предметів (економіка, географія і т.д.), а для технологічних класів комбінату- це конкурс "Кращий за професією" Дуже радує, що членам клубу є чим пишатись!!! Сподіваємось, що незабаром в нашому місті з'явиться багато нових затишних кафе та ресторанів.

    ВідповістиВидалити