середу, 19 червня 2013 р.

Робочі будні

Раді Вас вітати, шановні керівники ШКП!
Тішить, що блоги Корделівської ЗОШ, ліцею №7 та Міжшкільного НВК уже наповнюються змістом. Іншим керівникам Шкільних клубів підприємництва варто також проявити активність і зробити свій блог "живим".
Буде приємно бачити (серед різноманітних посилань на головній сторінці Вашого блогу) посилання на блог "Шкільна академія підприємництва 2. Вінниччина". Заходьте туди регулярно. Там періодично:) ми розміщуємо корисну і цікаву для вас інформацію. Зокрема, є нові навчальні матеріали (нові - для тих, хто бачив попередні, а для інших - усі нові) і фото з семінарів у Вінниці та Рівному.
Крім того, на ваших блогах в гаджетах мають бути посилання на Шкільні клуби області. Назвіть цю рубрику, наприклад, "Наші колеги" або "Наші друзі". Назви навчальних закладів і електронні адреси блогів можете взяти на нашому блозі - вони в гаджетах зліва.
Щиро Ваші, Л.Києнко-Романюк, І.Мацієнко.

3 коментарі:

  1. Число лидеров сократилось, не успев сформироваться:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кіріл, ще не вересень... Кажуть, курчат восени рахують ;) А ти молодець, адже, час - цінний ресурс. У вересні ваш клуб буде мати трохи більше інформаційної підтримки, ніж інші. Л.Києнко-Романюк

      Видалити