понеділок, 24 червня 2013 р.

Щоб у відпустці не скучали)))

Привіт, дорогі наші керівники ШКП області!
У Рівному ми напрацювали сценарії засідань клубів з перших чотирьох тем. Кожна група запрезентувала по 2 сценарії. Є пропозиція. Згадайте, де вони записані у вас, і виставте на своїх блогах у розділі "Плани". До вересня нехай побудуть у нас на очах, в коментарях зможемо вносити пропозиції, - удосконалювати їх гуртом. І ще, хто переписав з фліпчарта 12 напрацьованих тем? Також виставте на обговорення, можливо з'являться якісь слушні розумні думки у нас або наших колег з інших областей. Хто зробить, пишіть, ми дамо посилання на ваш блог.
Щиро Ваші, Леся Києнко-Романюк, Ірина Мацієнко.

7 коментарів:

  1. Я "За", только позже размещу.Я сейчас в Сумах, потом в Луганск к родителям. А как вернусь, так и сделаю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ОК. Дякую, Кіріл, за реагування.
      Леся Києнко-Романюк

      Видалити
  2. Ми зрозуміли, хороша пропозиція! Ми плануємо на початку липня розробити плани перших занять. Сподіваємось, що при обговорені отримаємо корисні поради для удосконалення.

    ВідповістиВидалити
  3. Ура! Наташа відгукнулась! Вінницьке професійне училище сфери послуг теж на зв'язку :) Рада, що підтримуєте пропозицію. Гуртом легше спільну справу робити.
    Л.Києнко-Романюк, І.Мацієнко

    ВідповістиВидалити
  4. Доброго дня. З повідомленням ознайомлена. Сьогодні розмістила наш план роботи на перший семестр в блозі у розділі "Плани". Чекаю зворотній звязок:). Стосовно сценаріїв засідань - в процессі роботи.
    P.S.: теми з фліпчарту не переписала:(

    ВідповістиВидалити
  5. Доброго дня. 23-тя теж включається в роботу. Сьогодні розмістили 12 тем з фліп-чарту.Сподіваємось на обговорення та корисні поради.
    Таня Палій

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Таня, дякуємо. Молодець! Інформацію про це уже розмістили у повідомленні на головній сторінці блогу.
      Л.Києнко-Романюк, І.Мацієнко

      Видалити