неділю, 2 березня 2014 р.

Вінницький міжшкільний навчально-виробничий комбінат.

Наші перспективи. 20 лютого 2014 року. Договір про співпрацю.
ВМНВК підписав договір з Винницьким комунальним підприємством "Меридіан" щодо прохождення виробничої практики ученями на їхій базі. Тепер летню навчально-виробничу практику учені ВМНВК проходитимуть в ідальнях пришкільних таборів. Там наобудуть досвіду работи за професією кухар. Учні уже пройшли медичний огляд і отримали допуск до роботи в закладах громадського харчування.

2 коментарі:

  1. Перепрошую, можливо я щось не розумію, але яке це має відношення до ШКП. Здобутки та напрацювання навчального закладу - ними й залишаються, а робота ШКП має інше направлення та переслідує інші цілі. Чи не так? Чи метою майбутніх підприємців є робота в їдальні? Говорячи російською: "Господа, мухи отдельно - котлеты отдельно!" Навіщо подавати інформацію про роботу навчального закладу в блозі ШКП? Моє нерозуміння стоується і інших, схожих на це, повідомлень. Де знання та навички підприємництва? Вітаю членів ШКП з пройденим медичним оглядом та отриманим допуском.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Станіславе, дякуємо, що Ви є частим відвідувачем нашого блогу і читачем наших повідомлень. За досить широким визначенням, клуб - це співтовариство людей, об'єднаних спільними інтересами. З цілями Шкільного клубу підприємництва, який був організований в рамках проекту "Шкільна академія підприємництва" можете ознайомитись на сторінці нашого блогу http://sae-voipopp.blogspot.com/p/blog-page_5.html Тобто, важливим є формування свідомості сучасної людини, особистості, яка знає і вміє влаштовувати власне життя, бачить варіанти особистої реалізації. Відтак, члени клубу мають право пишатися означеним досягненням. Серед членів клубу переважна більшість - навчаються за профілем "Кулінарія". Підписання договору з КП "Меридіан" - це реалізація проективних завдань клубу: не просто отримувати знання, вміння і навички, а, завдяки практиці, "пропустити" все через призму можливої організації власної справи, в якій вони - професіонали.

      Видалити