суботу, 29 березня 2014 р.

Вінницький міжшкільний навчально-виробничий комбінат

Шкільна академія підприємництва2. Вінницький міжшкільний навчально-виробничий комбінат. :  Сьогодні ми навчаємось, а завтра ми будуємо власний бізнес.

Максим: "Я вивчив технологію приготування бездріжджового та дрізджового тіста, навчився пекти пиріжки!" 



Олександра: "Я  познайомилась з первинною обробкою овочів та фруктів. Навчилась робити напівфабрикати!" 
Анна: " Я працюю в гарячому цеху, в соусному та суповому відділі. Спеціалізуюсь по приготуванню комплексних обідів."

3 коментарі:

  1. Класс. Искренне рад за ребят. А ШКП как расшифровывается?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Станислав, спасибо Вам за проявленный интерес к деятельности наших ребят. ШКП - школьный клуб предпринимательства. На занятиях клуба участники знакомятся с экономическими и психологическими законами предпринимательской деятельности, отрабатывают полученные знания и умения сначала в симуляционных играх, а потом "вживую". Ребята клуба "Экономикус" учатся в школе и паралельно получают специализацию профессиональную. Потому гордятся своими достижениями и планируют использовать их для организации собственного дела в будущем.

      Видалити
  2. Дуже приємно, що саме це повідомлення зацікавило. Справді - шкільний клуб підприємництва, це не просто навики та вміння , що можна отримати під час навчального процесу, а і підготовка до майбутньої трудової діяльності. Це реальна робота в реальних трудових колективах, адже багато членів клубу планують займатись ресторанним бізнесом. Під час літньої навчально-виробничої практики учні будуть працювати в літніх пришкільних таборах на кухні та забезпечувати повноцінне харчування школярів. В МНВК навчаються учні лише технологічних класів і комбінат забезпечував допрофесійну підготовку. Тепер всі профілі ліцензовані. Ідея з практикою на виробництві виникла в учаників клубу, коли вони почали шукати шляхи заробляння грошей. Отож , керівникам клубу довелось серйозно зайнятись цим питанням та укласти договір з підприємством.

    ВідповістиВидалити